Begin-Persona integratsioon

Persona, andmete eksport, süsteemidevaheline liides, lisafunktsioon, tööaja arvestus

Merlyn Blumfeldt avatar
Autorilt Merlyn Blumfeldt
Värskendatud üle nädala tagasi

Begini ja Persona süsteemidevaheline liides on loodud silmas pidades nii ettevõtte kui ka selle töötajate vajadusi. Selle peamine eesmärk on automatiseerida andmevahetust, et tagada tõrgeteta tööprotsessid.

Peamised omadused ja eelised

Automatiseeritud andmeedastus: Kõik registreeritud tööajad liiguvad Beginist Persona süsteemi ilma inimsekkumiseta, vähendades vigade riski ja säästes hinnalist aega.

Optimeeritud palgaarvestus: Tänu integreerimisele on palgaarvestuse ja töögraafikute koostamise protsess palju tõhusam. Kõik andmed on reaalajas saadaval, vähendades vajadust manuaalselt sekkuda.

Tõhusam kontroll: Persona süsteem võimaldab tööandjatel lihtsalt jälgida ületunde, tagades töötajatele õiglase tasustamise ja vähendades tööaja konflikte.

Andmed, mida edastatakse personasse:

{"isikukood":"47809256017","Aeg":"2021-11-17 07:00:00","Suund":"Sisse","märkused":""},

{"isikukood":"47809256017","Aeg":"2021-11-17 15:00:00","Suund":"Välja","märkused":""}

Persona vaheaken on intuitiivne ja kasutajasõbralik, tagades sujuva kasutuskogemuse kõigile osapooltele. Vaheaken näeb välja alljärgnev:

Kohandatavus: Andmete edastamise sagedust saab kohandada vastavalt kliendi soovidele, pakkudes paindlikkust ja tagades, et andmed oleksid alati ajakohased.

Kõik see tagab, et ettevõte saab keskenduda oma põhitegevusele, samal ajal kui Begin ja Persona hoolitsevad andmete tõrgeteta vahetamise eest.

Kas see vastas teie küsimusele?