Pildistamise võimalus nutirakenduses

Selleks et töötaja ja haldaja saaksid olulist infot veel lihtsamalt jagada, oleme lisanud rakendusse ka pildistamise võimaluse.

Merilin Peetris avatar
Autorilt Merilin Peetris
Värskendatud üle nädala tagasi

Kui eelnevalt oli töötajal võimalik lisainfot jätta ainult kommentaari kaudu, siis nüüd oleme lisanud juurde ka pildistamise võimaluse. Iga pilt seostatakse kindla objektiga ning pildile on võimalik juurde lisada ka kirjeid, markeeringuid jms.

Kõige esimene samm oleks see funktsioon Begini tarkvaras sisse lülitada. Seda saavad teha administraatori ja/või halduri (kui talle on vastavad õigused antud) rollis olevad kasutajad.

NB! Kui pärast selle seadistuse salvestamist ei ilmu rakenduses nähtavale foto tegemise võimalus, siis palun veenduge, et teil on telefonis Begin Time’i mobiilirakenduse kõige uuem versioon.

Tööaja alustamiseks tuleb kasutajal vajutada sinist „Alusta“ nuppu, mis käivitab tööaja alustamise protsessi. Töötaja suunatakse tööaja lisainfo vaatesse, kus tal on võimalik määrata objekt/tööliik/töö – vastavalt sellele, kuidas ettevõtte administraator on seaded määranud. Selleks et ilmuks pildistamise valik, siis tuleb kindlasti valida objekt!

Vajutades valikule „Foto“, on võimalus teha pilt kaameraga või laadida üles albumist. Kaameraga pildi tegemisel on edasi valik kas pilti kasutada („Use photo“) või teha uus („Retake“). Kui pilt on sobilik, siis edasi on võimalik pildile lisada märkeid, markeeringuid – valikus on mitu erinevat värvi. Tegevuse tagasivõtmiseks vajutage nupule „Tühista“.

Kui ka need toimingud on tehtud, siis järgmise sammuna tuleb vajutada valiku „Salvesta“ peale (ekraanil üleval paremal) ning edasi on võimalik lisada ka kommentaar ja faili nimi. Pärast „Saada“ nupu vajutamist annab rakendus teada, et pildi üleslaadimine õnnestus.

Kõik rakenduses tehtud pildid jõuavad ka tarkvarasse ning on nähtavad objekti all

(Hammasratas --> Objektid). Avades objekti „Muuda“ nupust on objekti info aknas valik „Galerii“, kuhu jõuavad kõik antud objektiga seotud fotod. Galeriis on võimalik pilte sorteerida nime, autori (töötaja), loomise kuupäeva või kommentaari järgi.

Galerii vaates on võimalik ka fotosid kustutada, alla laadida ning arvutist objekti alla faile importida.

Pildi lisamise kohta on võimalik näha infot ka tunnilehel. Nimelt annab pildi lisamisest märku „Foto“ tulpa ilmunud kaameraikoon.

Vajutades kaameraikoonile, avaneb administraatorile/haldurile (kui talle on vastavad õigused antud) objekti all olev galerii vaade.

Kas see vastas teie küsimusele?