Näojäljelugejast tööaja registreerimine

Juhend, kuidas registreerida seadmest tööaega

Merilin Peetris avatar
Autorilt Merilin Peetris
Värskendatud üle nädala tagasi

Tööaega on võimalik läbi näojäljeseadme registreerida neljal erineval viisil:

  • Näojälg

  • Sõrmejälg

  • Kiipkaart

  • Töötaja PIN-kood

  1. Selleks, et töötaja saaks registreerida enda tööaega sõrmejälje, näojälje või kiipkaardiga, tuleb alustuseks töötaja jäljed või kiipkaart lugeda seadmesse. Sõrmejälgede või kiipkaardi tegemiseks leiate juhendi SIIT ning näojälgede lisamiseks leiate juhendi SIIT.

  2. Seejärel tuleb tarkvaras sõrmejäljed siduda töötajaga. Selle tegemiseks leiate juhendi SIIT

Peale eelneva kahe punkti tegemist saab töötaja alustada enda tööaja registreerimist. Erinevad variandid selle tegemiseks:

Tööaja registreerimine kasutades näojälge:

Töötaja peab tööaja registreerimiseks seisma seadme ekraani ees kuniks kollane ruut positsioneerib ära töötaja näo. Seade peab kuvama "Tuvastamine" ning seejärel kuvab "Alustas tööaega".

Tööaja registreerimine kasutades sõrmejälge:

Töötaja peab tööaja registreerimiseks asetama enda sõrme paremal olevale seadme lugerile. Seade peab kuvama "Tuvastamine" ning seejärel kuvab "Alustas tööaega".

Tööaja registreerimine kasutades kiipkaarti:

Töötaja peab tööaja registreerimiseks asetama enda kiipkaardi paremal pool olevale kiipkaardi lugerile. Seade peab kuvama "Tuvastamine" ning seejärel kuvab "Alustas tööaega".

Tööaja registreerimine kasutades PIN-koodi:

Igal töötajal on unikaalne PIN-kood, mis on genereeritud töötajale automaatselt süsteemi poolt ning seda muuta ei saa. Töötaja PIN-koodi leiate tarkvarast, kui valite „Seadistamine“ - „Töötajad“ - avage soovitud töötaja rea lõpus oleva Muuda nupu kaudu:

Tööaja registreerimiseks peab töötaja vajutama seadme ekraanil olevale klaviatuuri ikoonile ning kirjutama sinna enda 4-kohalise pin-koodi:

Kas see vastas teie küsimusele?