Meie kasutajatoe poole pöördutakse tihti murega, et töötaja on märgitud halduriks, kõik vajalikud õigused oleks nagu olemas, aga ta ei näe siiski tunnilehel/töögraafikus teisi töötajaid peale iseenda.
Nimelt võib mure olla tingitud sellest, et haldur on määratud nägema ainult enda andmeid. Selle muutmiseks toimige järgnevalt:

  1. Valige hammasratta alt "Töötajad"
  2. Avage haldur  rea lõpus olevast"Muuda" nupust 
  3. Valige teine lahter "Õigused" 
  4. Eemaldage linnuke "Ainult vaata/muuda/lisa oma andmeid" eest
  5. Salvestage antud muudatused

Kas te leidsite oma vastuse?