Kõik kollektsioonid
Töögraafikute haldamine
Vahetuse loomine ning haldamine
Vahetuse loomine ning haldamine

Juhend, kuidas luua vahetus, seda muuta ning kustutada

Kerttu Tuurma avatar
Autorilt Kerttu Tuurma
Värskendatud üle nädala tagasi
  • Vahetuse loomine

  • Vahetuse seadistuse muutmine

  • Vahetuse kustutamine

Selleks, et töögraafikut kasutusele võtta, tuleb esmalt luua vahetuse(d). Seda on võimalik teha kui avate „Seadistamine”  ning „Vahetused”:

  • Seejärel vajutage nupule „Lisa vahetus” ning sisestage loodavale vahetusele nimi, initsiaal (kuvatakse graafikus väikesel pinnal, kuhu terve nimi ära ei mahu), värv (et oleks graafikus paremini eristatav) ning vahetuse kellaajad (millal vahetus algab ning millal lõppeb)

  • Edasi tuleks paika panna vahetuse seadistused. Selleks vajutage nupule „Täpsemad seadistused” ning märkige õiged seadistused siniseks

Sellisel viisil tuleb sisestada kõik vahetused, mis Teie ettevõttes kasutusel on.

Vahetuse seadistuste muutmine on võimalik avades  „Seadistamine” - „Vahetused” ning avades õige vahetus  „Muuda”  nupu kaudu. Peale vahetuse seadistuste muutmist salvestage muudatused.
NB! Töögraafikusse juba tõstetud vahetusi tarkvara automaatselt ümber ei arvuta ega muuda. Muudatuste tegemiseks tuleb vana vahetuse tükk töögraafikust kustutada ning uue seadistusega tükk uuesti peale tõsta.

Vahetusi on võimalik kustutada avades  „Seadistamine” - „Vahetused” ning vajutades kustutatava vahetuse lõpus olevale x-märgile.
NB! Enne vahetuse kustutamist töögraafikusse tõstetud tükke ei kustutata.

Kas see vastas teie küsimusele?