Kasutusjuhend

Kasutusjuhend nutirakendusele. Milline on töötaja vaade ning mida ta seal teha saab?

Siim Laurik avatar
Autorilt Siim Laurik
Värskendatud üle nädala tagasi

Begin nutirakenduse kasutusele võtuks on vaja äpp:

iOS kasutajad: "Begin Time" AppStorest alla laadida ja telefonis käivitada

Android kasutajad: "Begin Time v2" Google Play Storest alla laadida ja telefonis käivitada

1. Esimese sammuna peab kasutaja valima süsteemi keele: EN, ET, RU, LV


2. Järgmise sammuna tuleb kasutajal sisse logida. Kasutajatunnuseks on administaatori poolt süsteemis määratud töötaja email või telefoninumber. Salasõna on samuti teie ettevõtte Begin süsteemi administraatori poolt määratud. Vajuta nuppu “Logi sisse”.

3.  Töötajale avaneb timeri vaade, kus sõltuvalt sellest, kas tal tööaeg/paus juba käib või soovib ta seda äpi kaudu alustada, kuvatakse ka ekraanil infot. Tööaja alustamise vaade on järgmine:

4.  Tööaja alustamiseks tuleb kasutajal vajutada "Alusta" nuppu, mis käivitab tööaja alustamise protsessi. Töötaja suunatakse tööaja lisainfo vaatesse, kus tal on võimalik määrata objekt/tööliik/töö vastavalt kuidas ettevõtte admin kasutaja on seadistused määranud.

5.  Kui tööaeg on alustatud, siis kasutajale kuvatakse jooksvat tööaja timerit koos valitud objekti/tööliik/töö lisainfoga ekraani all valgel ribal.

6.  Tööaja lõpetamiseks tuleb kasutajal vajutada "Lõpeta" nuppu. Kasutaja viiakse tööaja lisainfo vaatesse ning positsioneeritakse tööaja lõpetamiseks. Soovi korral saab kasutaja muuta objekti või lisada kommentaari. Tööaeg lõpetatakse, vajutades ekraani paremal üleval servas olevale nupule “Lõpeta”. Kasutaja suunatakse taas timeri avaekraanile, kus soovi korral saab alustada uut tööaega.

7. Ekraani paremal üleval nurgas on “ketta” ikoon. Selle kaudu saab kasutaja äpist välja logida, keelt muuta, teavitada kasutus probleemist või manuaalselt sünkroniseerida rakendus veebitarkvaraga.

Kas see vastas teie küsimusele?