Mitteaktiivne kasutaja ei saa tarkvarasse enam sisse logida ega tööd registreerida, kuid tema nimi kajastub tunnilehel, graafikus ja raportis. Staatus "mitteaktiivne" on hea sellepärast, et saaksite vajadusel tema kohta andmeid välja võtta.

Arhiveeritud kasutaja ei saa tarkvarasse enam sisse logida ega tööd registreerida. Tema nimi ei kajastu enam tunnilehel, graafikus ega raportis. Tema kohta Te ei saa töötunde raportisse enne kui Te ei ole töötaja staatust muutnud mitteaktiivseks või aktiivseks (juhul kui ta tuleb Teie juurde tagasi tööle). Seoses GDPRiga tuleb Teil ka töötaja isikuandmed muuta või kustutada.

Kas te leidsite oma vastuse?