Töötajate nimekirjast on eemaldatud töötaja kustutamise võimalus. Vana vaade, kus veel on tulp "Kustuta":

Uus vaade, kus enam ei ole tulpa "Kustuta":

Ebavajalikest töötajatest vabanemiseks on võimalus soovitud töötajad arhiveerida, nii nagu seda on alati saanud teha:

Seoses rakendunud GDPR-iga kuvatakse töötaja arhiveerimisel teadet: "Kui Sa töötaja ees- ja perenime, isikukoodi, e-maili, telefoninumbrit enam ei vaja, siis GDPR-ist lähtuvalt peaksid need kustutama või anonümiseerima.":

Kas te leidsite oma vastuse?