Brigaadifunktsionaalsus

Brigaadi- või objektijuhtidel on võimalik töötajaid individuaalselt või terve meeskonnana tööle registreerida vaid mõne nupuvajutusega.

Merilin Peetris avatar
Autorilt Merilin Peetris
Värskendatud üle nädala tagasi

Kui teie ettevõttes on vanemaealisi või nutitelefonideta töötajaid, siis see ei ole tööaja registreerimise jaoks takistus! Begin on töötanud välja brigaadifunktsionaalsuse, millega brigaadi- või objektijuht saab ise oma meeskonna tööd enda rakendusest alustada.

Brigaadifunktsiooni kasutamiseks andke meile oma soovist teada ning me lülitame selle teie ettevõttel sisse. Pärast sisselülitamist tuleb teil omalt poolt brigaadi- või objektijuhi õigustes võtta ära linnukene „Ainult enda andmete nägemine/lisamine/muutmine“ ehk see töötaja peab olema tarkvaras halduri rollis (erinevatest rollidest loe täpsemalt SIIT). See on vajalik sellepärast, et brigaadi- või objektijuht näeks töötajaid, keda ta peab hakkama tööle registreerima.

Brigadir saab tööaega registreerida nendele objektidele, mis on talle lisatud lehel „Seosed objektidega“.

Töötajate tööaja alustamiseks peab brigaadi- või objektijuht rakenduses vajutama „Meeskond“ ning seejärel valima soovitud töötajad, vajutades nupule „Töötajad“. Pärast töötajate valimist tuleb valida objekt, kus töötajad tööd teevad.

Kui brigaadi- või objektijuht on need valikud teinud, siis järgmiseks tuleb vajutada „Alusta“ ning seejärel on valitud töötajad valitud objektile tööle registreeritud.

Brigaadi- või objektijuht saab töötajaid panna ka individuaalselt erinevatele objektidele tööle.

Tööaja lõpetamiseks on vajalikud samad sammud – tuleb valida soovitud töötajad, kelle tööaeg lõpetada, ning vajutada nuppu „Lõpeta“.

Kas see vastas teie küsimusele?